Kwaliteits schuifdeurkasten op maat

BudgetMaatKasten, kasten op maat levert hoogwaardige schuifdeurkasten op maat voor elk budget en goedkoper dan uw bouwmarkt. Compleet op maat van vloer tot plafond, onder schuine daken en in hoeken. U heeft bij onze schuifdeurkasten keuze uit verschillende uitvoeringen en uit meer dan 50 hout- uni – glas en spiegelkleuren. U stelt de schuifdeurkasten helemaal naar eigen wens of in overleg met onze adviseurs samen. Onze schuifdeuren zijn ook zonder kastinterieur te leveren.

Schuifdeuren voor uw kastenwand

BudgetMaatKasten, kasten op maat levert schuifdeuren met een stevig aluminium profiel en hebben kogel-gelagerde nylon wielen, die geruisloos over een rails lopen. De schuifdeuren staan los van het interieur, waardoor u de afstand tot het interieur zelf kan bepalen. De boven en onderrails zijn bij onze prijzen meegerekend. U hoeft deze niet extra bij te bestellen.

Interieur van uw schuifdeurkast

Het interieur van BudgetMaatKasten, kasten op maat leveren wij in diverse hout en uni kleuren, geheel naar uw wensen en voor de scherpste prijzen. Zoekt u schuifdeurkasten op maat voor een eerlijke prijs? Bij ons slaagt u gegarandeerd! U kunt uw schuifdeurkasten verder aankleden met diverse accessoires zoals bijvoorbeeld een garderobelift, lades of schoenenrekken.

Volledig op maat

Uiteraard zijn de schuifdeurkasten bij BudgetMaatKasten, kasten op maat helemaal op maat. Schuine kappen en hoeken zijn geen probleem. De maximale hoogtemaat bedraagt echter 279 centimeter. Als u op zoek bent naar een 100% maatwerkkast, vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wij reageren z.s.m. met de scherpste offerte.

Uw voordeel

– Luxe schuifdeurkasten volledig op maat voor de goedkoopste prijzen
– 10 jaar garantie
– Snelste levertijden
– Diverse hout, uni, glas en spiegel decoren
– Begeleiding van begin tot eindproduct
– Eigen inmeet en montagedienst

Offerte BudgetMaatKasten

Maak een afspraak voor thuisadvies

Wilt u een gesprek met onze adviseur bij u thuis of wilt u uw kast in laten meten? Maak dan een afspraak via ons contact formulier.

Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest