Uw inloopkast op maat gemaakt

Heeft u in uw woning een kamer over die u weinig gebruikt of waar u veel ruimte over heeft? Misschien is een inloopkast op maat dan wel een praktische oplossing voor deze kamer! Hoe klein de ruimte ook is, u kunt zich altijd laten adviseren door de specialisten van BudgetMaatKasten, kasten op maat. Wij ontwerpen en monteren inloopkasten in de kleinste ruimtes.

Interieur van uw inloopkast

Het interieur van BudgetMaatKasten, kasten op maat leveren wij in diverse hout en uni kleuren, geheel naar uw wensen en tegen de scherpste prijzen. Zoekt u een kast op maat voor een eerlijke prijs? Bij ons slaagt u gegarandeerd! U kunt uw inloopkast verder aankleden met diverse accessoires zoals bijvoorbeeld een garderobelift, lades of schoenenrekken.

Volledig op maat

Uiteraard zijn de inloopkasten bij BudgetMaatKasten, kasten op maat helemaal op maat te maken en te bestellen. Schuine kappen en hoeken zijn geen probleem. De maximale hoogtemaat bedraagt echter 279 centimeter. Als u op zoek bent naar een 100% maatwerkkast, vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wij reageren z.s.m. met de scherpste offerte.

Uw voordeel

– Luxe inloopkasten volledig op maat voor de goedkoopste prijzen
– 10 jaar garantie
– Snelste levertijden
– Diverse hout, uni, glas en spiegel decoren
– Begeleiding van begin tot eindproduct
– Eigen inmeet en montagedienst

Offerte BudgetMaatKasten

Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest