Draaideurkasten op basis van uw wensen

Bent u op zoek naar draaideurkasten voor uw woning of op kantoor? Weet u de afmetingen en heeft u zelf al een goed beeld van hoe uw draaideurkast eruit moet komen te zien? Of bent u juist nog op zoek naar goede ideeën en slimme oplossingen voor uw draaideurkast? Stel uw ideale draaideurkasten helemaal zelf of in overleg met één van onze adviseurs samen.

Interieur van uw draaideurkasten

Het interieur van BudgetMaatKasten, kasten op maat leveren wij in diverse hout en uni kleuren, geheel naar uw wensen en tegen de scherpste prijzen. Zoekt u een kast op maat voor een eerlijke prijs? Bij ons slaagt u gegarandeerd! U kunt uw draaideurkast verder aankleden met diverse accessoires zoals bijvoorbeeld een garderobelift, lades of schoenenrekken.

Exclusieve uitstraling van uw draaideurkasten

Uw kast krijgt een extra luxe uitstraling doordat onze draaideuren standaard zijn uitgerust met demping. Dit zorgt ervoor dat het geluid wordt gedempt als u de draaideur dichtklapt en zacht sluit. Daarnaast kunt u kiezen uit meer dan 50 kleuren en diverse knoppen en grepen, waarmee uw draaideurkast nog exclusiever wordt.

Volledig op maat

Uiteraard zijn de draaideurkasten bij BudgetMaatKasten, kasten op maat helemaal op maat te maken en te bestellen. Schuine kappen en hoeken zijn geen probleem. De maximale hoogtemaat bedraagt echter 275 centimeter. Als u op zoek bent naar een 100% maatwerkkast, vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wij reageren z.s.m. met de scherpste offerte.

Uw voordeel

– Luxe draaideurkasten volledig op maat voor de goedkoopste prijzen
– 10 jaar garantie
– Snelste levertijden
– Diverse hout, uni, glas en spiegel decoren
– Begeleiding van begin tot eindproduct
– Eigen inmeet en montagedienst

Offerte BudgetMaatKasten

Maak een afspraak voor thuisadvies

Wilt u een gesprek met onze adviseur bij u thuis of wilt u uw kast in laten meten? Maak dan een afspraak via ons contact formulier.

Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest